TURĂ FOTO ÎN SLOVENIA – „FOTOGRAFIE DE CĂLĂTORIE” CU SEBASTIAN VASIU ŞI PIOTR SKRZYPIEC

Slovenia este una dintre țările cu cele mai frumoase peisaje din Europa și chiar din lume.

De departe, localitatea Bled și biserica de pe insula lacului cu același nume, reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic al micuței dar frumoasei țări a Sloveniei.

Pe perioada turei foto veți cunoaște locurile unde au trăit pe rând: celți, iliri, romani, slavi sau austrieci și pe lângă peisajele care îți taie răsuflarea, minunatele opere de arhitectură cum sunt bisericile “cocoțate” pe culmile dealurilor de la baza Alpilor, plutind parcă, de multe ori pe valuri de ceață și străjuite de culmile munților de pe fundal.

Ineditul vizual al Sloveniei este dat și de diversitatea reliefului pe o suprafață relatic mică. Pe o arie echivalentă cu vreo două județe de la noi, regăsim la un loc trei tipuri de peisaj care se întrepătrund în mod neașteptat de armonios dar brusc în același timp. Aici întâlnim mai multe regiuni geografice ale Europei: Alpii Dinarici, Câmpia Panoniei și Marea Adriatică. Slovenia are cea mai mare suprafața de pădure raportată la suprafața țării, după Finlanda și Suedia (cca 50%). Cel mai înalt vârf de munte are peste 2.800 m altitudine, depâșind cele mai înalte puncte de la noi din țară.

Avem așadar, un regal de fotografie de călătărie și peisaj cu zone muntoase spectaculoase, cu capodopere de arhitectură barocă, și priveliști glaciare, marine. Toate la o aruncătură de băț.

Ne vedem în Slovenia în perioada celor mai frumoase culori ale naturii!

Preț: 570 euro

+ cazare twin 40 eur/noapte

Dată workshop: 4-9 noiembrie 2018

Pentru detalii suplimentare cu privire la înscriere şi plată, vă rugăm să ne contactaţi la fotograf@sebastiaen.net

CONTACTCUMPĂRĂ BILET

Programul va curinde:

• Dimineaţa mergem cu maşinile la Gače, cu privirea extraordinara la Lacul Bled. Micul dejun la hotel şi o clipă de odihnă. Prezentare noțiuni teoretice despre tehnica şi arta fotografică . După-amiază plecăm la biserica Sfânta Ana. Seara discuție pe marginea imaginilor realizate;
• Vom vizita »sfânta troiţă subalpină« – biserica Sf. Primus la Jamnik, Sf. Toma si dea